Сервіси та інструменти блогера

На просторах інтернету існує величезна кількість сервісів та інструментів для створення власного гарного та цікавого блогу. Найвідоміші з них, це такі як blogger, wordpress, myspace, BLOG:NET.UA, ucoz, я.ру, liveinternet та багато інших. Але я зупинюсь на першому, оскільки сам ним користуюсь.
Сервіс Blogger надає вам легкий спосіб обміну думками — про поточні події, подробиці свого життя та інші речі, які ви бажаєте обговорити — зі світом. Він має велику кількість функцій, щоб процес ведення блогів став максимально простим та ефективним. За допомогою цього сервісу ви з легкістю створите свій професійний блог (сайт) самих різних форм і розмірів так як Blogger це безкоштовний блог хостинг. Ваш блог може бити таким, як ви побажаєте, про все і про свіх. Правил немає.
Функції Blogger:
основні (безкоштовний веб-сайт, налаштування вашого шаблону, зручний інтерфейс, можна з легкістю опублікувати свої голосові записи абсолютно безкоштовно, додати фотографії та відеозаписи до свого допису)
додаткові (один простий ідентифікатор, можливість розвивати свою спільноту, відгуки ваших читачів, нові сповіщення про статтю чи коментар, мови світу)
розшорюючі (групове користування блогами, створення статтей на ходу, програми сторонніх постачальників)
і навіть більше...
Про ці та інші функції ви можете почитати докладніше на сторінці особливостей Blogger.