Навіщо створювати блог або сайт в домашніх умовах?

Незважаючи на те, що комп'ютерний вік на дворі давно, мене вражає велика кількість людей, які незнайомі або взагалі не бажають знайомитися з можливостями, які дає нам інтернет. Більшість моїх знайомих - високоосвічені люди але вони до цих пір використовують інтернет, щоб дізнатися погоду чи переглянути новини. Добре, що хоча б це. Мало хто усвідомлює себе частиною мережі. Мало хто з них розуміє, які перспективи для розвитку особистості та власних проектів існують в мережі інтернет.
Що таке блог, я писати не буду так як писав про це в попередній статті. А от для чого і навіщо писати блог, на цьому зупинимось детальніше. Взагалі-то, моєю першою реакцією на питання "чому ви пишете в блог?", є зустрічні питання: "а для чого люди читають, пишуть, спілкуються, малюють?" Так і блоги - це потужний інструмент самовираження і комунікації. Чому важливо самовираження і спілкування? Мені здається, що важливість очевидна. Блоги не замінюють живого спілкування, вони збагачують його, тому вони такі популярні. Там можна спілкуватися зі знайомими або ж знаходити нових.
Насправді, можна піти далі й говорити про можливості самовдосконалення, просування себе або свого бізнесу за допомогою блогів. Але це в наступній розмові. Зараз ми говоримо про те, чим блоги гарні в домашніх умовах.
Блог в домашніх
умовах це відмінна можливість сказати світові про себе тим, кому в реальному житті бракує сміливості. І неважливо, яка відвідуваність у вашого блогу, але ви точно знаєте, що хтось його обов'язково читає. Це хвилююче почуття.